Design Watermark Glamora Beauty Johor

July 11, 2017

Design Watermark Glamora Beauty Johor  | Assalamualaikum 
Hai korang semua, baru berkesempatan nak update blog, kesihatan agak kurang baik tu tak update..

fb glamora Beauty Johor


Apabila kuasa Google Carian pada bulan puasa aritu cik ash ada terima suatu mesej daripada seseorang yang ingin menempah watermark dengan cik ash.. Alhamdulilah masa rezeki di bulan ramadan buat cik ash..





Cik ash ada menanyakan pada customer cik ash macam ner boleh taw ada buatkan design ni customer itu kata melalui blog, dalam banyak blogger yang buat design melalui blog cust tu terjumpa blog cik ash memang tak sangka sangat bersyukur pada Allah,kalau ikut blog cik ash tak setanding dengan blogger-blogger design yang hebat..

Sebenarnya entri dah lama masa bulan ramadan aritu lagi cik ash hampir terlupa nak post duk tersimpan dalam draf hahahaha.. lagipun sebenarnya cik ash duk tengah mencari gambar hasil design watermark Glamora Beuaty Johor terdelete la pulak nasib baik ada like facebook pages Glamora Beuaty Johor ni ada ternampak yang watermark yang cik ash digunakan dekat gambar-gambar yang dishare dekat facebook itu...

So cik ash ucapkan terima kasih buat Admin Glamora Beauty Johor sebab berpuas hati dengan hasil yang cik ash buatkan dalam bulan puasa aritu.. terharu sangat hasil kerja design cik ash cust memuji sangat lawa..

Kepada sesiapa yang ingin dapatkan produk Glamora Beuaty Johor boleh contact facebook Glamora Beauty Johor untuk pertanyaaan mengenai produk Glamora Beauty ni...

Ok la setakat ini dulu la cik ash tulis entri dekat blog jumpa lagi di entri yang lain...eh dah terlupa hasil design cik ash buat ada dalam simpanan esternal hardisk la






You Might Also Like

9 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017