Selesai Shopping Di SG Shop Dengan Voucher RM200

July 20, 2017

Selesai Shopping Di SG Shop Dengan Voucher RM200 



Assalamualaikum...

Hai korang semua cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat..

Baru-baru ni cik ash telah dapat credit RM200 daripada Sg Shop barang daripada china.. mujur la dapat voucher ini kalau guna duit sendiri lambat sangat nak shopping dekat Sg shop sebab terfikir harga shipping fee tu mahal sangat.. hahahhaha.. kalau ikut bahan kat sana murah jer.. tapi bab shipping tu dia berdasarkan pada berat barang kita order tu yang jadi mahal sikit..






Tapi satu beli barang daripada Sg shop kena bersabar menunggu barang sampai depan rumah selama sebulan hahahhaha.. lama kan... cik ash shopping dekat sg shop 14 Julai 2017 aritu lambat lagi la nak sampai hahahahha.. harap sampai la sebelum raya haji hihihihi..

Barang yang cik ash shopping dekat Sg Shop sebanyak 6 barang.. barang itu ialah antaranya baju tidur, beg balik kampung, hangbag, bekas sudu pisau, seluar lelaki, baju cardingan.. itu jer barang yang cik ash shopping dekat sg shop.

Menunggu terus menunggu bila barang nak sampai hahahahaha... caj untuk shipping fee semua barang yang cik ash shopping tu RM51.82. masih ada baki rm26.67 kredit sg shop tak taw lagi nak beli barang apa.. hahahahha


Ok la setakat ini dulu cik ash menulis dekat blog... nanti entri barang-barang yang shopping dekat sg shop dekat blog ya.. tak taw bila sampai masih menunggu ni... hihihihi.. jumap lagi ya.. 

You Might Also Like

4 ulasan

  1. wow lamanyaaa sebulan tunggu. memang kena tabah. CT takleh la tunggu lama2. kalo order mesti tergedik2 rasa nak barang tu cepat hehe..

    ReplyDelete
  2. samala kita..dapat shopping kredit rm200..tapi nak dekat rm60 habis ke shipping fee etc.

    ReplyDelete
  3. Sabar lah dalam 3 minggu ke 4 minggu ke sampai lah hiii.. aah tu kan barang murah bab shipping tu mahallll huuu

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME 2017