Aplikasi Prank Android Sedang Popular

July 24, 2017



Assalamualaikum.. 

Hai korang semua apa cik ash harap semuanya sihat ya..

Alhamdulilah masih diberi peluang menulis entri dekat blog ni.. kesihatan dah ok la sikit tapi masih ada rasa sakit tu...nak buat macam ner umur dah meningkat sakit urat tu belum beranak lagi hahahahha.. aduhaiiii..

Eh hampir terlupa cik ash sekarang dekat facebook sedang viral tentang aplikasi untuk prank kat handphone macam-macam binatang ada cik ash tengok ramai yang share kat facebook lipas, ular dan lain-lain.. Aplikasi ini kebanyakkan sangat berguna pada kanak-kanak sebab mana yang share mengenainya mengatakan anak-anak mereka tak berani nak sentuh handphone dah.. hihihihihi..



Kira aplikasi prank ni berjaya membuat budak-budak kecik takut nak main handphone la, cik ash pun terjerebak jugak aplikasi ni tapi cik ash guna yang kucing bergerak-gerak dekat screen tu tak nak binatang yang lain geli la pulak tengok lagi cik ash takut binatang tu semua... hahahahaha.. lagi pulak tak ada kanak-kanak dekat rumah tak ada yang main handphone, ekin sendiri pun jarang sangat nak main handphone banyak duk membaca novel loni hihihihi...

Biasa la sejak start membaca ni setiap masa novel di tangan, sampai suami siap kata bila dah start baca tu lupa dah nak buat apa nanti.. hahahaha, takkan lupa la nak buat keje kat rumah ni.. begini la bila mood membaca novel tak makan pun tak pe.

Ok la jumpa lagi di entri yang lain nanti.. hihihihihi..

You Might Also Like

12 ulasan

  1. Selamat pagi isnin cik ash

    Wah sangat berguna aps ni cik ash

    Anak ibu pun sangat suka main hand phone

    Dengan kawalan

    Lepas ni nak letak gambar lipas

    Hehe

    Baru dia takut dan geli nak pegang.

    Silap hari bulan ibu pun takut nak pegang

    ReplyDelete
  2. Hahaha....anak saya tak takut apa apa...so memang tak dapat nak guna apps ni...cat tu lagi dia suka...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. atas budak2 kut mesti dia berani ni hihihihi

      Delete
  3. Hati-hati takut kang nanti tercampak handfone tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha tu la kita sendiri pun terkejut gak kadang2

      Delete
  4. Ish rasa kena buat juga ni, anak buah asyik main phone je skrg.

    ReplyDelete
  5. Sebab aplikasi prank ni la handphone Syafi jadi retak seeing haha.. boleh baca Di blog mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa tu... ok2 nanti cik ash singgah

      Delete
  6. omaigaaaaad !! yang lipas ok lagi janganlaaa tetiba cicak..

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME 2017