Hello Ogos

August 02, 2017

hello ogos 

Hello Ogos | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya sihat sokmo deh.. 

Sekejap masa berlalu dah masuk bulan ogos dah kita tak lama dah nak habis tahun 2017.. misi 2017 masih belum berjaya lagi.. bersabar dan terus berusaha agak misi ni akan tercapai nanti insyaAllah.. 




Misi apa yang cik ash usahakan biarlah rahsia hihihihi... korang tolong doakan buat cik ash semoga dipermudahkan la nanti harap tak ada halangan apa-apa la nanti.. duk sibuk dengan misi blog pun ada la terabai sikit sekarang taw, nak blogwalking pun dah kurang tak macam dulu-dulu ada jer nak komen jalan-jalan blog kawan-kawan.. 

Cik Ash rindu dengan kawan-kawan yang pernah cik ash selalu singgah maafkan cik ash sebab lama tak berkunjung ke blog korang ya.. bagi sedikit  masa ya... insyaAllah akan slow-slow singgah bila ada kelapangan nak blogwalking. 

Sepanjang bulan july aritu entri dekat blog tak banyak pun 25 entri jer pun, tu pun entri join giveway,segmen,contest banyak..dalam cik ash duk join tu alhamdulilah ada rezeki dapat voucher daripada lazada dan sg shop. syukur kepada Allah bagi rezeki dekat cik ash melalui join giveaway dekat blog dan fb.. 

Ok la cik ash undur diri dulu ya, jumpa lagi nanti... alhamdulilah iklan adsense cik ash dah kembali sebelum ni kena disable sebab ada buat kesalahan dengan entri la yang sama.. semoga bertambah duit dekat adsense nanti hihihihi.. 

You Might Also Like

6 ulasan

  1. Waalaikummusalam Cik Ash. hope Cik Ash pun sihat jugak..
    anyway, Jom join Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com. Banyak hadiah menarik yang ditawarkan. Pergi ke link untuk join yea https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Wrmbth

    Selamat pagi rabu. Apa khabar hari ni cik ashikin

    Wah wah

    25 entri pun boleh kata sikit ya dalam sebulan

    Hehe

    ReplyDelete
  3. hai kak..waalaikumussalam kak..rabia pun jarang singgah blog kak..nanti rabia singgah ya

    ReplyDelete
  4. wahhh... sekejap je kan masa berlalu.. tak lama agi dah nak akhir tahun pula..

    psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #31.

    http://www.mialiana.com/2017/07/senarai-url-blog-31.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada malam ini. Gud luck.

    ReplyDelete
  5. Waalaikumsalam... hye cik ash ~ 😊

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017