Shopping Di SG Shop Guna Kredit RM200

August 21, 2017

Shopping Di Sg Shop Guna Kredit RM200 | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar, cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.. 


Alhamdulilah sebelum ini cik ash ada kongsikan berkenaan dengan  kemenangan cik ash ada join contest dapat credit RM daripada SG Shop, Cik Ash bersyukur sangat dimurahkan rezeki dapat kemenangan contest yang cik ash join di facebook dan blog.. Cik Ash ada ceritakan kemenangan itu blog ini boleh baca dekat MENANG GIVEAWAY SHOPPING CREDIT GIVEAWAY BY CIKZA dan MENANG GIVEAWAY SG SHOP BY THE JESSELTON GIRL ini.. Cik ash dapat kredit rm200 sg shop masa tu syukur rezeki Allah bagi dekat cik ash.. dapat la shopping dekat sana kan..




Pada 14 Julai aritu cik ash pun shopping la dekat SG Shop itu, memang masa memula shopping kat sana tak berapa nak faham sangat, perasaan takut sebab barangan daripada china kan, takut salah pilih barang kan nanti jadi mahal harga pos pulak.. 

Pening juga nak mencari barang apa yang nak  shopping dekat SG Shop ini almaklum pertama shopping kan, semua barang di sg shop daripad china taw harga murah pada kita duk beli sini , cuma harga untuk cas pos la mahal la sikit. 

Lama juga cik ash duk pilih barang yang nak shopping dekat sg shop ni pilih punya hanya 6 barang yang rasa nak beli, hahahahahaha , berikut adalah barang yang cik ash shopping dekat sana jom usha barang apakah cik ash shopping ini 

Tote Bag ni cik ash  berkenan sangat sebab ada tempat letak kad senang la sikit nak letak  kad yang dah banyak ni.

tote bag 

Baju tidur pulak saja-saja nak tambah koleksi tapi sayang ingat ke pilih saiz dah besar muat la dengan cik ash tapi sayang tak muat hihihihi.. lastnya baju ni cik ash nak bagi dekat ma la nanti.. harap ma suka la nanti...

baju tidur 

Baju Cardingan ni pulak cik ash dah lama nak beli tapi selalu jumpa tak muat dengan cik ash, akhirnya jumpa dekat sini beli la tu, alhamdulilah muat senang la kalau pakai baju lengan pendek boleh pakai dia kat luar.. hihihihihi.. rugi tak beli dua aritu... huhuhuhu..

baju cardingan

Yang ni pulak cik ash beli untuk suami tersayang barangan orang lelaki la, kalau nak taw apa sila klik kat SINI hihihihihihi..

untuk suami

Bag balik kampung ni cik ash beli sebab hunjung bulan 8 insyaAllah cik ash nak balik kampung ada bag besar ni senang letak pakaian kami suami isteri hahahahha..

Bag balik kampung

Rak letak pisau dan lain-lain ni pulak cik ash beli sebab yang sedia ada kat rumah dah pecah so nak gantikan yang baru cik ash suka yang jenis macam ni senang boleh letak pisau sama, letak sudu, garfu dan lain-lain 


Ok la korang semua itu saja barang yang cik ash shopping dekat SG SHOP aritu, rasa teringin nak shopping  lagi la barang dekat sg shop lagi pun masih ada baki lagi 


You Might Also Like

6 ulasan

  1. wow banyak dapat shopping yer rezeki tahniahh

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki boleh shopping kat SG Shop

    ReplyDelete
  3. Cik Ash boleh shopping lagi nampaknya... :D

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017