Dapat Anak Saudara Baru yang ke 6

August 11, 2014


   Alhamdulilah kak ipar ekin iaitu kak nor isteri kepada abe mie dah selamat bersalin secara normal pada 10.8.2014.... kak nor dan abe mie dapat BABY BOY anak no 3 ni... kedua-duanya selamat n baik.... kalau ekin duk dekat mesti sampai nak tengok baby kak nor... tumpang gembira buat abe mie sekeluarga dengan kehadiran baby baru.... harap kita pun dapat mengalami macam tu.. doakan ekin cepat2 dapat baby... hihihi..... geram tengok baby orang rasa nak ada baby sendiri pulak...


 photo signature_4.gif

You Might Also Like

0 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017