Technician (Juruteknik) Team TM Yang Bermasalah !!!

September 22, 2014

Technician (Juruteknik) Team TM Yang Bermasalah !!!


Hai korang semua, ni ekin ada nak kongsi dengan semua pasal Technician Team TM yang bermasalah taw.. 2 minggu ekin tak dapat nak online dan talian telefon tak dapat  digunakan... dah macam orang duk dalam GUA dah masa tu... nasib baik astro boleh... ni ekin nak komen pasal Team Techician TM bagi kawasan kulim sangat bermasalah... intenet kat kawasan perumahan taman mutiara start tak ada line pada 8/9/2014 sampai 22/9/14 pada jam 2.30ptg... yang ekin nak marah sangat abang dah buat report pada 14/9/14 hari tu... seminggu sebelum tu dia keje lepas tu talian telefon tak boleh guna,tiap2 hari call Tm Centre nak dapat info yang menghairankan Tm centre sendiri hairan kenapa lama sangat kes ni nak di settlekan padahal isunya takdelah major sangat,just mengalihkan kabel dari 1 db ke db yang lain,harapkan guna Handphone caj kredit mahal sangat kalau call banyak kali...,apabila kes ini ekin ajukan kepada TM Point Kulim menurut Tm point kes ini adalah di bawah kes kecurian kabel,malangnya ekin langsung tak di beritahu tentang hal ini,yang lagi menghairankan apabila kes ini di bawa ke Tm Point Kulim boleh pulak masalah ini selesai dalam masa kurang dari 3jam..yang menghairankan ekin lagi selama seminggu report di buat dan selama 2 minggu tak dapat nak melayari internet berpunca daripada apa sebenarnya???...Ucapan terima kasih ekin kepada Tm Point Kulim Khususnya dan TM amnya di atas tindakan yang dramstik,tetapi apa yang menyedihkan dan apa yang ekin kesali adalah tindakan dari pihak pasukan techician yang mengendalikan masalah ini adalah terlalu lama,lambat dan lembab.


 photo signature_4.gif


You Might Also Like

2 ulasan

  1. sy dulu pn hampir 2 bln jadi mcm 2... huhuhuhu n skrg dh tk guna dh TM wifi... huhu singgah!

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017