Giveaway 2014 Mialiana.com

September 23, 2014

1st time ekin join giveaway kak mia... sebab utama ekin nak join giveaway ini nak memperkenalkan semula blog ekin ni.... dah lama blog ada problem dengan masalah feed... ekin sangat berterima kasih kepada kak mia atas bantuan dia blog ekin dah kembali pulih...

sesiapa yang nak turut serta join Giveaway 2014 dari Mialiana.com ni, jomlah pakat-pakat klik banner kat bawah ni. Syarat-syarat pun sangat mudah. 

Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButangFuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....

You Might Also Like

25 ulasan

  1. balas kunjungan
    done follow sini jugak
    and gud luck

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan...all the best & good luck yer...^_^

    ReplyDelete
  3. Blognya keren! Apa Anda mau mengembangkan dan mempromosikan blognya lagi? Kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Kami tidak terhapus filenya dengan waktu batas. Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  4. jom singgah blog yaya . sertai first segmen yaya , jom jom :) btw , goodluck for mialiana GA :)

    ReplyDelete
  5. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    Giveaway Mialiana (10oct)
    Giveaway Shad (20oct)

    ReplyDelete
  6. blogwalking dari segmen yang sama :D
    all the best..

    jemput bloggers untuk meriahkan lagi segmen GA yang akan berakhir 30 september ini :)
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
  7. Cikgu Faiz singgah sini pulak ye..
    good luck :)

    ReplyDelete
  8. Cikgu Faiz singgah sini pulak ye..
    good luck :)

    ReplyDelete
  9. shad balas kunjungan ke sini ya. good luck.. done follow sini :D
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  11. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yang sama..all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. Salam sis, shad balas kunjungan dari ga yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. Good luck.

    Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

    http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0

    ReplyDelete
  15. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  16. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JUN 2017