Cash Out 8share First Time

October 16, 2014


Alhamdulilah hasil gigih ekin beriklan-iklan dengan 8 share akhirnya ekin berjaya juga untuk cash out buat pertama kalinya dalam masa 10 hari... walaupun sedikit sangat berbaloi la leh gak dapat duit masuk dalam bank... hihihi... kena rajin iklan la... macam ekin time ingat share time tak ingat x share pun... kini ekin bersemangat ingin beriklan nak kumpul banyak-banyak lagi... hihihi...   


menerima permintaan tunai keluar

permintaan disahkan


wang tunai selesai keluar

ada yang nak join 8share ni? kalau nak, klik link INI.... register la dulu ya... hihihi




You Might Also Like

4 ulasan

  1. wahh ekin... bagi lah tahu berapa dapat...nak jugak tau...heheheheh :D

    ReplyDelete
  2. @Siti Aisya Ibrahim

    cash out rm50 jer... try sikit dulu... sbb 1st time kan... ni gigih nak kumpul lagi... hihihi

    ReplyDelete
  3. Tahniah, ekin. Memang seronok jana income dgn 8share ni. Cuma kita kena rajin sharelah :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017