MENANG GIVEAWAY BY SHAD #1

October 23, 2014



MENANG GIVEAWAY BY SHAD   #1



Patut la rasa teringin sangat nak buka blog malam ni... Alhamdulilah syukur ekin dapat 1st time  menang giveaway yang telah ekin join brmula pada 25.09.2014 dan tamat pada  20.10.2014 Jam 11.59 malam lalu.. malam ni dah taw pemenangnya... seramai 110 orang yang telah join giveaway ini...  tak sangka no 77 tu memberikan ekin rezeki n tuah dapat hadiah Novel beserta autograf eksklusif daripada penulis... ekin tak taw daripada penulis mana harap penulis yang ekin minat hihihihi


Tahniah kepada semua pemenang.... nak tengok senarai pemenang kelik jer SINI







You Might Also Like

4 ulasan

  1. Tahniah ekin...ayu menang jugak.. tp blm smpt nk tuntut lg ni..
    Heheheh

    ReplyDelete
  2. @hidayu ayumie

    sama-sama... tahniah gak buat ayu... ekin baru jer htr email...tggu la nti novel apa yg dapat...hihihhi

    ReplyDelete
  3. tahniah :D
    semoga terus dimurahkan rezeki :D
    Aminn.. :D

    ReplyDelete
  4. @sha dhira

    sama2 shad... tq gak sebab anjurkan giveaway tu n menang... :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017