Header Bertukar Edit Sendiri Jer

October 26, 2014

Header Bertukar Edit Sendiri Jer



Hai Rakan-rakan pembaca blog ini ...ekin ada nak share something pasal header blog ekin... tu edit sendiri hihihi... 2 malam berturut duk mengadap photoscape  n Gimp buat benda alah ni... Alhamdulilah boleh buat simple jer janji cantik di pandang hihhi.... header baru ekin kini berani menonjolkan diri letak pic kahwin.... sebelum ini header semua gambar kartun... harap dengan header  baru lebih ramai suka masuk blog ekin n komen blog ekin... 





 photo signature_4.gif





You Might Also Like

7 ulasan

  1. cantik, cuma kena tukar cik ash kepada puan ash lah kan hehe..singgah pagi ke sini :)

    ReplyDelete
  2. @anajingga hihihi... panggilan cik ash... nama timangan panggilan anak saudara sebelah ekin... kalau sebelah abg moksu... hihihi

    ReplyDelete
  3. pandai @Cik Ash kita ni ..dan tahniah sebab buat kelainan dari blog biasa sebelum ni....

    salam ukhwah dan salam kenal dari mommylina

    ReplyDelete
  4. Salam ekin..
    Cantik header tu..
    Buat sendiri lagi authentic..hihi

    ReplyDelete
  5. @Nur Zayyani Liman
    wsalam.... bagi ekin biasa jer... nak buat yg menarik mcm blog2 lain x mahir lagi... hihihihi... yup asli dari hasil tangan sendiri best sangat

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017