Bertahun-Tahun CPUV Kosong...

November 06, 2014





 Ekin try usha nuffnang ni kat bahagian CPUV tu... dari tahun 2011 hingga 2013 tak pernah ada... Tahun 2014 ni ada la masuk.... apa yang harus ekin lakukan ya... boleh bagi pendapat tak...

You Might Also Like

4 ulasan

  1. tak pandai nak bagi pendapat...tapi saya doakan semoga murah rezeki awak tahun ini yer...^_^

    ReplyDelete
  2. @mama amir

    ok2... terima kasih... insyaAllah... Amin

    ReplyDelete
  3. hai. aida terjah dari mamaniza.com. frens ye kita?

    aida start belajo nuff ni awal tahun lepas. sebelum tu tempek je kat blog tanpa amik tau. skang mencanak-canak cpuv dpt. alhamdulillah la...
    yg aida tau, google kat blog kawan-kawan... kena rajin update. then gi kat akaun nuff kita and update apa-apa patut. anta tiket.
    lain-lain ~ aida masih blaja jugak :)

    ReplyDelete
  4. @adianiez AIDA

    sama la gak... tak ambik taw pun pasal nuffnang ni... aritu tengok ramai yg cerita pasal CPUV tu yang tergerak nak tengok... tu xingat pass... sbb baru lps tukar email n pass sblm ni..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017