Alhamdulilah Menang 2nd Giveaway Cik Puan Jelita

March 24, 2015

Assalamulaikum

Alhamdulilah ekin bersyukur kepada Allah s.w.t kerana blog Cik Ash bertuah lagi memenangi giveaway dari blog Cik Puan Jelita. no bertuah en random.org adalah no 33. ekin dapat hadiah 1st Winner:BBCream SeqyBeauty yang bernilai RM55... mahal gak tu harga huhuhu.... pasal kemenangan awal lagi taw... masa ni baru berpeluang dah share kt blog ini...

So sesiapa yang join 2nd Giveaway Cik Puan Jelita boleh tengok keputusan di blog Cik Puan Jelita jangan lambat2 taw..
,

You Might Also Like

20 ulasan

  1. alhdmullilah kak ekin
    tahniah rezeki akak kan
    ayu xsmpat pon join GA ni

    ReplyDelete
  2. @hidayu ayumieayu tq...alhamdumdulilah tu pun last2 minit join xsangka menang...

    ReplyDelete
  3. wah tahniaahhh..best2 semua hadiah dpt ye..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki . tahniah2 :)

    ReplyDelete
  5. menang lagi? alhamdulillah tahniah Ekin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup menang lagi hihihi... alhamdulilah rezeki kak JM

      Delete
  6. waaa...bertambah rezeki..tahniah yer hihihi

    ReplyDelete
  7. memang always murah rezeki lah.. tahniah2.. kasi sikit tuah tu ehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih CT... hehehehe... nak ke tuah ni... jom.nikah aik...haah aaha

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017