Alhamdulilah Menang Gieaway By EkinRazalli Worth RM500 TO WIN!

March 21, 2015


Assalamulaikum... selamat pagi semua... alhamdulilah bersyukur kepada Allah s.w.t masih
lagi bersiaran n update blog ni... mesti ramai rindu entri di blog ni kan... bilangan pengunjung x ramai macam selalu masuk blog ekin ni... susah nak update blog ni guna hp kecik sangat kita mata 4 huhuhu..


Ok berbalik pada apa tujuan yang ekin update awal sebab nak kongsi kegembiraan tentang kemenangan Giveaway yang ekin join sebelum ni... Alhamdulilah bersyukur ekin ada rezeki menang dapat hadiah no 1 tercatat dalam random.org hihihi... Giveaway itu ialah Giveaway ByEkinRazalli .

p/s: laptop ekin masih di dalam wad lagi ni update guna HP vs Tablet huhuhu... maaf kalau Ada kesilapan menulis biasa la kita ni Queen Of Typo encik Husband panggil hihihi...


You Might Also Like

28 ulasan

  1. tahniah kak ekin...
    jeles tau dgn kak ekin, slalu menang ga.. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq shad... nak tips dah menang boleh pm huhihihi

      Delete
  2. fuiyoooo Kak Ekin.. peergh..
    huntonglah and tahniah.. mmg rezeki =)

    ps : amboi ada orang boom kiteeee hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah Allah bui.rezeki ko ni hihihihi... lama tak bom

      Delete
  3. Bertuahnya tuan punya badan. Congrats, Ekin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi... hadiah maybe beralih tuan kak... kalau ekin xmuat ajak dihati nak bagi kat Ma dikelate balik bulan 4 ni inshaAllah

      Delete
  4. dapat blouse? bestnya...mmg LUCK betul...x rugi join segmen

    ReplyDelete
  5. tahniahhhh...menangg yeayyy...hihihi

    ReplyDelete
  6. tahniah Ekin.. murah rezeki Ekin..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017