Haruskah delete blog ini

March 29, 2015

You Might Also Like

35 ulasan

  1. kenapa? nanti x leh lagi sis JM bertandang ke sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btul tu.. Penuh persoalan..

      Delete
    2. Mood ekin merundummmm badmood huhuhu

      Delete
  2. Replies
    1. Xtaw nk ckp tertiba keluar dlm kpsla

      Delete
  3. Replies
    1. entah rasa mcm ada yg dengki dgn blog ni...

      Delete
  4. Replies
    1. Biasa.. Kalau di awal usia kehamilan memang macam tu.. Hahahah.. Moody jerk...

      Delete
    2. Dop mengandung la... sensitif bab ngandung huhuhu

      Delete
  5. ehh..nape...nnti ssh nk lepak sini dh huhuhu

    ReplyDelete
  6. bawak bertenang Ekin...sabar ye..kalau delete blog tu x leh lagi kita nk senda gurau di alama maya nih...x de lagi org sis JM nk usik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah kak JM ekin sabar... taip kemalrin fikiran bercelaru sikit... mcm2 fikir huhuhu....

      Delete
  7. terkejut baca archive kak ash tadi. Jangan kak.. jangan.. nanti xdpt nk klik2 lagi. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wardahhhh fikir dulu ni.... sory kk xdpt nk kelik blog tu on9 hp ni

      Delete
  8. Aikkk?! Apa pasal? Dah tu,..akak nak bergurau senda ngan sapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde pape kak sejak mejak fikiran xbetul hahaha

      Delete
  9. eeeeyh jangan begitu dong.. hihi..
    kalau Kak Ekin tngk blog CT sebelum semua entry jadi draft.. ada ketika mmg CT hilang berbulan2.. biasalah tu kak.. no no dont quit..

    ReplyDelete
  10. Akak entri yang lama tu jadi xleh buka... tu try simpan dalam draf semula la nati

    ReplyDelete
  11. Biasa la tu..poh pun kekadang gtu.. tp kku mood merundum..biarkan je blog tu.. kikiki.. ade mood update balik..kikiki

    ReplyDelete
  12. jangan laa didelete blog nih.. baru nak jengah2 dah nak delete.. huhuhu..

    ReplyDelete
  13. @izzeydasis eyda xjadi delete dah... aritu tulis mood kurang sikit..

    ReplyDelete
  14. @Jari Maniskak hihihi dah tukar rasa saying pulak nak delete.,

    ReplyDelete
  15. ngapo pulak ekin oiii
    baru nak beramah mesra nak delete plak

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017