Selamat Pagi April

April 01, 2015



Assalamulaikum dan selamat pagi semua hari dah bulan April kan.sekejap rasa dah masuk bulan 4.. OK bermula hari negara Malaysia  perlaksanaan GST 6% cukai dalam setiap  barang.. yang ekin taw ada barang tak kena GST ni.. so lepas ni kita haruslah kea berjimat cermat untuk shopping barang...

Eh lupa ekin semalam kecoh macam2 treding GST yang dishare setiap orang di Facebook , What'sup dan lain-lain..  kat bawah ni ada sebahagian yang ekin ambik dari group whatsup siapa la punya keje... kreatif yang membuatnya kan.. jom kita usha gambar berkenaan..

o


You Might Also Like

16 ulasan

  1. alo alo alo bucuk Najib... He He He....

    ReplyDelete
  2. hahaha macam2 la idea orang ni semua.. selamat la berjimat cermat mengharungi kehidupan di negara kita =)

    ReplyDelete
  3. selamat datang GST.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. selamat masuk bulan GST..
    harga barang daaa naaikkk.. mmg kena bejimat-cermat, tapi nak wat cane ek, shad ni jenis yang pantang tengok benda2 comel, mesti rasa nak beli je.. alahai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup memang barang dah naik akak tadi p service kereta dah ada GST gak

      Delete
  5. malas nak pikir pasal GST ni
    nak atau tak kita kena hadap jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu akak... kena terima.gak mcm.ner pun kan

      Delete
  6. adoi GST oh GST..

    meh saya tolong menabung nuffnang akak ye ^^

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME 2017