Review Hadiah Kongsi & Menang Hijabista Syampu

April 16, 2015

Review Hadiah  Kongsi & Menang Hijabista Syampu

 Hai, rakan-rakan blog Cik Ash ni... terlambat sikit nak reviews barang yang ekin post di entri  Wordless Wednesday #15 ni.. hadiah yang ekin dapat sample syampu keluaran Facebook Hijabista Syampu ya..


hijabista punya.. ekin ada join contest di Facebook kongsi dan Menang tu..ekin merupakan di antara 25 orang bertuah pada minggu pertama..peraduan berlansung hingga minggu ke 4... nak taw detail berkenaan dengan produk ini boleh la ke


tunggu entri kedua review akan menyusul nanti... entri autopost biasa la...

You Might Also Like

15 ulasan

  1. assalam..

    wana datang sini balas kunjungan dan follow sini..selamat kenalan ^_^

    ReplyDelete
  2. thanx jenguk blog wana dan drop komen yang kebabom..hehe..wana sangat hargainya..

    ReplyDelete
  3. reveiw yang sangat menarik..macam best syampu ni kan..

    ReplyDelete
  4. tak pernah dengar shampoo ni..
    tunggu Kak Ekin review la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ekin xpwrnah dgr... guna dah sesuai utk kelumumur ok... tapi xsesuai dgn.rambut kak ekin hihihi rambut cik maggie kan

      Delete
  5. macam menarik je... nak terjah la facebook Hijabista tu.. :D

    ReplyDelete
  6. dapat lagi...bestnya...kalau xnk boleh pos ke sis JM eh

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017