Review Hadiah Menang GIVEAWAY by Ummialyaanas

April 16, 2015

Hai, rakan-rakan blog Cik Ash ni... terlambat sikit nak reviews barang yang ekin post di entri  Wordless Wednesday #15 ni.. hadiah diatas tu merupakan Tudung aidijuma yang ekin menang GIVEAWAY by Ummialyaanas yang ekin post entri kemenangannya boleh baca di SINI Ya

Nak tengok model bergaya dengan Tudung aidijuma ni boleh terjah whatsup or wechet den .hihihi... fb or blog ekin x share sangat picture.. 


nak add whatsup sila tinggal no telefon ruang komen... komen anda xakan di publishkan.... 


You Might Also Like

14 ulasan

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. tahniah dapat hadiah tudung adijuma tuh..

    ReplyDelete
  3. wah, tahniah ya..wana pun menang ga ummialyaanas tu juga ^_^

    ReplyDelete
  4. woot woot.. tudung tu.. tahniah tahniah =)

    ReplyDelete
  5. wah, bestnya dapat tudung aidijuma! tahniah kak :D

    ReplyDelete
  6. tahniah ekin
    best kan pakai tudung adijuma ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak... belum pkai lg tu try p jln2 kalau selfie ada mcm muda pulak...

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017