Apabila Akak Sweet Pink Serang Blog Kita

May 27, 2015

Kakak Sweet Pink Terrr 


Assalamulaikum.... Selamat Malam semua.. update untuk malam ni... nampak tak kat atas akak sweet pink serang blog kita.... kita rindu akak sweet serang blog kita hihihi... muhahahahaha.. kembar akak sweet dah jarang serang blog kita gak... terima kasih akak sweet pink sudi singgah blog suam-suam kuku ni hahaha... siapa nak taw siapakah akak sweet pink kita meh kita terjah blog Kak Jari Manis Travel  List ni banyak menceritakan pelancongan ke Korea taw....macam Korea tu kampung kak JM sebab dah 3 Kali ke sana... so sesiapa yang ingin rancang perlancongan Korea bagus untuk rujukan blog akak sweet kita ni...  akak JM memey baik mesra berbalas komen di blog dia.. muahhhh akak JM ni entri buat kak JM jangan Marah ya.., larikkkkkkkk 

Sekian...

You Might Also Like

12 ulasan

  1. wahhhh kak JM. hihi lama bena tak BW sini.. dah cuti panjang mari kite jln2 !! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap wardah cuti panjang tu BW kan

      Delete
  2. kakak sweet pink memang suka menyerang... kih kih kih...

    ReplyDelete
  3. hehehe bila sesekali diserang.. mau tau laa betapa banyaknya komen yang ditinggalkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kak eyda sekali serang hahaha terkejut tgk

      Delete
  4. miahahaha Akak Pink yang sorang tu kalo dah mula enjin dia nak menyerang mmg semput weh.. semput nak kejaq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT yg semput kak ekin tak lg siap boleh pintas lg hahaha

      Delete
  5. Sekali Akak Sweet Pink ni serang...tak smpat nk serang balik..hihi :)

    ReplyDelete
  6. tula sis jm buat korea tu dah mcm sebelah kampung dia je kan
    hahahah i is sangat jeles tauu

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017