Hadiah Dari Korea

May 14, 2015

Review Hadiah Dari Korea


Assalamulaikum... Selamat Pagi Semua... Apa khabar semua....
Hai....lambat sikit nak review Hadiah Dari Jauh iaitu Korea dalam entri Wordless Wednesday #17 . Hadiah ni pemberian Dari Sis JM taw kerana berada di Top Comment Bulan Februari hingga April.. terima kasih akak dengan pemberian hadiah sangat bermakna  buat ekin taw... ekin siap cium bau hadiah tu kut kut ada bau koya hahahaha... terbayang-bayang sampai sana dah ni.. muahhhh Sis JM... 


Sesiapa yang belum mengenali Sis JM meh kita pergi terjah blog Akak kita ni... kak merupakan ratu bom setiap blog taw... kira SiS JM sifu ekin la hihihi... jangan marah akak taw... Blog SiS JM menceritakan tentang perkongsian pengalaman SiS JM travel secara budget dan sedikit tip sebagai rujukan kepada semua. Yang mana ingin merancang perjalanan nak pergi melancong, honeymoon harus terjah blog  SiS JM banyak info, gambar-gambar yang menarik..penerangan perjalanan di tempat-tempat dan tip semasa melancong... ekin walaupun tak pergi lagi tempat itu dah teruja baca blog Sis jM terasa diri berlayar bawa angin Korea ni...huhuhuhu

Ok la jom kita usha gambar-gambar hadiah yang ekin dapat.. so jangan ada yang jeles taw... hihihihi

Sudu Comey sangat

Pen dan Cucuk Sanggul 

Pengitip kuku betul ke eja ni nanti sis JM nampak dia tegur hahahaha

Magnetic Memo Holder 

TeriMa Kasih SiS JM di atas pemberian hadiah ini... terasa ingin menangis ketika ni... sedih sangat ekin tak taw nak balas apa untuk SiS JM ...ekin harap hubungan sesama blogger antara kita terus berkekalan nanti... 


You Might Also Like

36 ulasan

  1. Jay Emm tu my sweetheart... Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
  2. Rasanya itu bukan cucuk sanggul... Tapi letter opener! Kah Kah Kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahha... ye ke... ingat cucuk.sangul ekim.siap.buat demo

      Delete
    2. adus.. letter opener laaa Kak Ekin.. tp kalo berkesan jadi cucuk snggol apa salahnya..

      Delete
  3. Replies
    1. Hahahaaaa kembar Sis JM dah nampak malu itew

      Delete
    2. Kembar sis SS dulu nampak hihihihi

      Delete
    3. sminggu skali jgn lupa ketip kuku k

      Delete
  4. Perghhhh! Banyaknyaa dapat sebenir... Tahniahhhh!

    ReplyDelete
  5. banyakkan hadiah yg dia bagiii... jelesssnyeeee

    ReplyDelete
  6. ada bau kapal terbang tak kak ekin.. hehehe.. syioknya dapat banyak buah tangan.. pengetip kuku.. :D
    PS: tenampak nuff menari, klik satu kali. hehe.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bau kapal terbang tak ada la pulak... bau kotak tu ada la hahahaaaa

      Delete
  7. wah dapat hadiah dari kak JM
    :-)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah dah sampai eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah dah sampai... posman lain yg hantar bukan yang selalu hahaaha kalu ingat dia ingat kisah salah rumah...

      Delete
  9. terima kasih kerana rajin tinggalkan komen di blog sis JM...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 sis JM... nanti nak g bom blog pulak...minggu ni slow sikit tangan ni gatal la..

      Delete
  10. itu bukan cucuk sanggup tetapi letter opener tapi 2 dalam 1..kalau rasa rambut tu panjang dan boleh buat sanggup..boleh guna utk cucuk sanggul tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rambut ekin panjang tu yg jadi demo ingat ke cucuk sanggul dah hihihhi

      Delete
  11. tak perlu nak balas apa2 Ekin...it's just a small gift

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok akak... terima kasih hadiah ni twrharu sangat...

      Delete
  12. kad dalam sampul tu x de kad thank you eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada kak JM xingat letak sekali hihihihi

      Delete
  13. wah..banyaknya hadiah..tahniah ya ekin..best la bleh simpan buat kenangan tu :)

    ReplyDelete
  14. wahh banyaknya hadiah dari kak JM..

    ReplyDelete
  15. masyuuuuk.. banyak kan skali tudia Akak JM send..

    ReplyDelete
  16. Tahniah Kak Ekin :) Cik Mimie pun dpt jgk :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017