Penyerang Paling Berbahaya Terbongkar

May 28, 2015

Dua Orang Yang Komen Blog Ekin Secara Pukal


Assalamulaikum.... Selamat Pagi Reader blog Cik Ash ni.... nanti blog sunyi pulak tak de entri kan... so ekin nak share something ni semalam blog ekin telah dierang dengan penyerang di kenali Scdha Sein dan Wardah Annesa... Sekali Buka blog pagi 36 komen tu.... hahaha...Tajuk kemain menyerangkan hahahaha



Siapa Scdha Sein adalah Akak Kita yang paling macho Bab kata Cik Siti Yang Menaip kita ni... Blog SS banyak menceritakan tentang travel di luar negeri.. so sesiapa yang ingin merasakan suasana travel walaupun blog dah macam sampai kat sana taw... Jom kita terjah blog SS ni...

                        

Siapa Wardah Aneesa ialah seorang Cikgu yang baik... blog Wardah banyak menceritakan tentang dirinya, tentang keluarga dan tentang kerjaya dia sebagai Cikgu...Ingin kenali mereka lebih dekat terjah blog dia taw...


p/s: taip pagi lagi ini baru share... tadi ada hal sikit perlu diselesaikan.....


lagi cerita yang menarik yang anda perlu baca >>>>>Dalam Tak Sedar, Peningkatan Kadar Jenayah Di Malaysia Berpunca Daripada Anda Sendiri!

You Might Also Like

17 ulasan

  1. Baca tajuk entry pon dah berderau darah... Tengok2 nama pelaku lagi seram sejuk... kah Kah kah...

    ReplyDelete
  2. tu dia tajuk dahsyat betoi.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. hahahaha tajuk entry sangat sangat menarik perhatian... senior blogger macam dorang memang sangat sangat rajin meninggalkan komen yang banyak. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha..spontan buat tajuk tu

      Delete
  4. amekk . nuklear bom terus ni . huhuuu

    ReplyDelete
  5. hahaha penyerang paling berbahaya? hahahaha XD

    ReplyDelete
  6. Wardah cikgu ka ? hehehe.. ingatkan budak2 sekolah lagi kaa.. budak ipt kaaa..
    hahahah comel sngt Wardah ni..

    ReplyDelete
  7. Wah, ramai betul yg serang blog Kak ekin...:)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017