Hutang Banyaknya

May 15, 2015

Saya HUTANG Blogwalking


Hai...ekin hanya dapat join Segmen dan Giveaway buat masa ini sambil support blog nak pergi blogwalking blog yang join sedikit lambat nak sampai ekin singgah yang mana sempat jah guna handphone ni slow power bateri habis sokmo la.. ada powernbank duk cas 3 Kali dah ni. banyak sangat hutang blogwalking ini... jangan fikir sombong taw.. sekali ekin terjah blog siap bagi Boom taw...blog mereka yang dah kena taw la nasibnya... minggu mood blogwalking kurang sikit ya... sebab jari ekin gatal la pulak ni nak pergi sapu ubat harap hilang la... bulan depan ambik darah harap tak ada sakit apa-apa la..  tak lama dah nak sambut ulangtahun perkahwinan pertama ekin dan suami.. ajaknya nak buat giveaway tetapi ada masalah sikit ekin terpaksa cancel huhuhu... terfikir nak Cari sponsor nanti giveaway tunggu la nanti intai2 blog yang ekin jadikan sponsor tu... so sesiapa yang ingin sponsor giveaway nanti boleh la email ekin di ash.rie8506@gmail.com ya.



You Might Also Like

16 ulasan

  1. Replies
    1. Xtaw... kena chek darah nanti baru sakit apa

      Delete
  2. SS nak jadi along kutip utang.. ha ha ha..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. ayat pertama tu panjang sgt...x de noktah...semput nak habiskan satu ayat ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahaha.... sekali taip gak

      Delete
  5. ohh..ingatkan hutang apa tadi..hutang BW okey lagi jgn hutang duit

    ReplyDelete
  6. same to me...byk lagi blog x sempat nk balas kunjungan huhuhhu

    ReplyDelete
  7. tak pa, pelan2 bayar utang tuh.. apapun kesihatan yang penting..

    ReplyDelete
  8. Selamat membayar hutang ye,...

    ReplyDelete
  9. samalah kitaaaa.. slow2 la ni CT menjenguk..

    ReplyDelete
  10. Semoga cepat sembuh Kak ekin :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017