Hop On Hop Off Giveaway By Zai Zamree

November 19, 2015

  Hop On Hop Off Giveaway By Zai Zamree



Assalamulaikum..

Selamat pagi gigih update blog ni guna hp anak saudara semata-mata nak join giveaway dari kak zai ni.. so sesiapa yang dapat tiket free bus HoHO boleh pergi join taw malam ni tamat .. mana taw anda salah seorang pemenang yang di cari tu..

syarat untuk join sangat senang tak seperti giveaway yang lain banyak syarat..

so yang ingin join Giveaway ini boleh klik Hop On Hop Off Giveaway By Zai Zamree










You Might Also Like

22 ulasan

  1. thanks join GA sy
    nantikan esok ye :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tak berjaya xpe sambil2 support #BU

      Delete
    2. Betul tu.. support each other kan :)

      Delete
  3. Dah tamat eak..baru nak try nasib td

    ReplyDelete
  4. dah tamat ke belum ni..berjaya tak

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya dan bawa anak-anak ketika cuti sekolah

    ReplyDelete
  6. All the best, Ekin. Moga ada rezeki :)

    ReplyDelete
  7. aida x berjaya, ekin :(
    sob sob sob... sedih...
    :) hi hi hi...

    ReplyDelete
  8. all the best ekin..dah keluar result ke belum ni

    ReplyDelete
  9. da ade pemenang dah.. guano Kak Ekin ?

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017