Review BBCream SeqyBeauty Menang Giveaway Cik Puan Jelita

May 05, 2015


Review BBCream SeqyBeauty Menang Giveaway Cik Puan Jelita  |Assalamulaikum... Selamat Pagi Semua... Apa habaq ya..
Hai....lambat sikit nak review barang yang ekin post di entri  Wordless Wednesday #16u g br Alhamdulilah ekin bersyukur kepada Allah s.w.t kerana blog Cik Ash bertuah lagi memenangi giveaway dari blog Cik Puan Jelita ekin dapat hadiah 1st Winner:BBCream SeqyBeauty yang bernilai RM55... 

Ok dah ekin dah try pakai BB Cream SeqyBeauty best sangat tak yah dah pakai bedak dah.. muka nampak macam pakai bedak ni bila guna cream ni... lagi best tentang BB Cream parut-parut jerawat tak nampak pakainya...muka nampak Glowing gitu hihihihi.... Ekin suka sangat...ekin nak g mana paling simple pakai bedak n gincu dah sebelum ni.. tak ada nak pakai maskara, eyeshadow n lain-lain hihihi... teringin pakai tapi tak pandai sangat..

You Might Also Like

14 ulasan

  1. wah... bestnya kakak dapat bb cream.. hehe.. feeling gebus2 gitu kan.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha xde la gebu sgt leh tutup parut jerawat sikit2

      Delete
  2. Bestnya kak ekin, menang sokmo! 😆😆

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bulan lps tu.. kdg2 jah boleh hihihi

      Delete
  3. muka nampak glowing katanya...perghh...main berseri bertamsah syg lah En Abe tuuu hheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Glowing sikitWl2 kak JM hihihi... en abe nk ucpkan kata syg payah hahaha...

      Delete
  4. Bagus pakai produk ni....cela muka semua tersembunyi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah betul tu akak... cela tersrmbunyi

      Delete
  5. Wah, glowing2 gitu :) xpnh test ag produk ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun dapat free hihihi... menang GA nak beli.fikir dulu mahal sangat hihuhu

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017