Adik Paling Comel Mengebom

June 20, 2015

Assalamulaikum....

Hai..selamat pagi semua... Alhamdulilah masih lagi diberi kesempatan untuk menulis pagi ini... dah hari ke 3 kita berpuasa kan... sekejap masa berjalan kan... tak lama dah nak beraya... harap raya ni balik kampung la... rindu kampung nak jumpa ma n aboh... aritu balik kecemasan 2 hari rasa tak puas lagi tengok keadaan ma.. sebab tu la ekin kurang BW n update blog minggu lepas kan...

Ok la ni ada dua orang adik paling comel. mengebom blog ekin semalam pagi ini baru nak share... jom la kita usha mereka berdua ni... yang seorang dah berpunya yang seorang single lagi...

                                                                      Siti Yang Menaip 

 
                                               
                                                                           Cik Mimie





You Might Also Like

6 ulasan

  1. dah mula dah serangan depa ni...

    ReplyDelete
  2. abis laa sesekali kena BOM..

    ReplyDelete
  3. diorang bw secara berjemaah la tu.
    hi hi hi tak terlawan aida dgn diorang ni.
    rajin bw :)

    ReplyDelete
  4. Hehehehe..terima kasih Kakak paling comel jugak :)

    ReplyDelete
  5. ahaks...mereka berdua ni juga telah BOM blog sis JM, Ekin

    ReplyDelete
  6. Assalam ekin,
    oooooooooooo
    inila namanya mengebom yer he3

    pstt : jangan gelak kat akak tau he3

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017