Bekalan Air Terganggu

June 14, 2015



Assalamulaikum...
Hai, reader blog Cik Ash.... Ekin ada nak share something dengan korang pasal bekalan air terganggu di taman perumahan ekin menetap sekarang...itu pun ekin baru taw tak ada air ni tak sempat nak tandah air langsung...

Fikir air dalam takungan simpanan untuk basuh macam2 ni... ekin dengar mak saudara cakap 9 pagi esok baru ada Alhamdulilah air paip dah ada dalam jam pukul 10 lebih2 gitu...

entri di waktu malam harap ada baca nanti... Alhamdulilah mood ekin Ok sikit untuk menulis blog ni rasa hati dah tenang sikit sejak balik Kelantan aritu walaupun sekejap saja tu balik mengejut ada kes kecemasan... 

You Might Also Like

11 ulasan

  1. Akak cukup risau kalau tak ada air. Susah nak buat kerja kan,..

    ReplyDelete
  2. kalau air xde...rasa mcm serba xkena...huhuhu

    ReplyDelete
  3. mak ayah kak Eyda nasib tau awal.. siap simpan air awal2.. tapi kat umah mak ayah air start tak ada jam 12.30tgh dan ada balik hampir 8 malam..

    ReplyDelete
  4. hadoi. air takde!
    rimas, kan?
    pastu tau last minit. aduhai...

    ReplyDelete
  5. kalau air takda, memang terbantut habis semua kerja

    ReplyDelete
  6. nasib baik x lama..kalau berhari2...menangis x berlagu

    ReplyDelete
  7. Kalau air xde, semua keje tak jadi..mndi xboleh, masak xboleh..hehehe..

    ReplyDelete
  8. kena beli tong besar simpan air la Kak Ekin.. dlu kat PDRM pun mmg slalu ada gangguan.. dahla dalam tu ramai org duduk.. mmg lg trtekan.. sek trpaksa cuti sbb budak2 xleh mandi hahaha..

    ReplyDelete
  9. Assalam ekin,
    takdak ayor yang susah tuuu kan3

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME 2017