Bercuti dari Blog Buat Masa Ini

June 13, 2015




Hai, reader blog  Cik Ash apa khabar sihat ke.. ekin akan bercuti dari blog buat masa ni disebabkan ada masalah sikit,  hp rosak pulak jadi ekin guna tablet ni untuk update blog dengan korang..

itu saja nak bagitaw fikiran kosong wat masa ni untuk menulis sekarang ini..


You Might Also Like

17 ulasan

  1. selamat bercuti ekin... dan selamat kembali juga nanti dan terus blogging... :)

    ReplyDelete
  2. lorrrr awatnyeeeee??? Rindu laaaa macammm nih!!! jangan lama2 sangat hilang!

    ReplyDelete
  3. @Scdha Sein (SS) SS nanti ekin story dalam pm fb taw ya..

    ReplyDelete
  4. ada masalah? okey...take your time

    ReplyDelete
  5. berapa lama bercuti...sebulan?

    ReplyDelete
  6. @Jari Manis sis JM hp punoh n kes kecemasan di Kelantan baru LPs balik Kelantan ni nak menulis mood xberapa

    ReplyDelete
  7. @Jari Manis sis JM hp punoh n kes kecemasan di Kelantan baru LPs balik Kelantan ni nak menulis mood xberapa

    ReplyDelete
  8. selamat bercuti ekin.....dah ok ke hp nye tuhh?? hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hp abg yg rosak hihihi bini dia ganas... Guna hp ekin yg lama boleh la bls komen blog ni

      Delete
  9. nak bercuti ke? tak pelah paham..

    ReplyDelete
  10. sekali skala..blog pun nak berehat gak kan..hehehe.like me...
    bulan ni ...entry berkurang..hehehe

    ReplyDelete
  11. balik kelantan ke ekin???
    tak sempat jugak nak jumpa.
    akak balik perlis

    ReplyDelete
  12. Kak Ann balik 2 hari jah balik kecemasan aritu

    ReplyDelete
  13. Selamat bercuti Kak Ekin :) rehat2 ye..nanti mood dah dtg boleh BW semula :)

    ReplyDelete
  14. jangan lama2 sngt.. nanti kami kerinduan..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017