Cik Ash Di Mana-Mana Ada

June 05, 2015

Perhargaan Top Comment Mei 2015

Assalamulaikum tak yah cakap banyak apabila line laju guna hp sedap kita mengomen blog blogger lain...  so ini la la hasil mengebom blog blog bertuah tu..

maybe mungkin sepanjang bulan puasa ekin kurang Blogwalking korang semua harap maaf kalau memghilangkan diri...

Siti Yang Menaip 

Blog Kak Izzeyda

Blog Hidayu Ayumie 


Blog Cik Mimie 
Blog Afidah Azmi88
Blog Kak Farah 



p/s - kalau lagi blog yang ekin tersenarai top comment rojer2 la kat komen ya hihihi....

You Might Also Like

17 ulasan

  1. rajinya kak . internet laju memang ada mood . kalau tenet slow . hmphhh tutup terus la . hilang nak mengomen

    ReplyDelete
  2. Orang rajin memang dapat banyak! he he he...

    ReplyDelete
  3. wah.. heybat akk.. congratulation akk.. ^__^

    ReplyDelete
  4. Wah, banyak2..hehe..tahniah Kak Ekin..dimana2 nampak Kak ekin..hikhik :)

    ReplyDelete
  5. Cik Ash situ sana sini!
    Ni jari pantas rajin ni :)

    ReplyDelete
  6. boleh ayu tau kak ekin gune line tenet ape
    ayu sangkut2 la
    nk update entry pon semput2

    ReplyDelete
  7. A great blogger la cik ash.
    aida bw seldom dpt tinggal jejak komen.
    masa xde :-(

    ReplyDelete
  8. woww...kebanyakan blog Ekin jadi juara tu...daebak!!!

    ReplyDelete
  9. Tahnaih kerana rajin...bulan Jun mood BW makin merudum..nak update blog pun malas

    ReplyDelete
  10. ekin pun tersenarai dalam pengkomen terajin dalam blog akak. tak sempat nak buat entri

    ReplyDelete
  11. Assalam ekin,
    waaaaaaaaa
    bertingkek2 tuuuuuuuuuuuu
    tahniah3
    kipidap naaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017