Selamat Pagi

June 09, 2015



Assalamulaikum...

Hai Selamat pagi.. hari ini mood ekin nak blogwalking dan sebagainya akan stop buat seketika.. ekin hilang semangat nak blog ni hati teringat kat Ma n Aboh di kampung...  ni taip air Mata bercucuran ni.. hati tisu sangat kan menangis jah taw kan..

Maaf kepada semua kalau ekin tak singgah blog korang ya.. apa-apa hal boleh whatsup ekin ya Ataupun Fb taw...

walaupun ekin tak singgah n update blog lepas ni jangan marah taw.. sudi2 la datang blog ekin taw... terima kasih kepada yang membaca blog Cik Ash ni.


nak baca cerita menarik lagi blog terjah >>>>>>>Program Ajak & Shahrol yang dinantikan ramai dah mula Isnin ni. Jangan lepaskan!

You Might Also Like

14 ulasan

  1. lol kak ekin.. y? npe ni? be strong k.. gonna miss u..

    ReplyDelete
  2. Morning..wana singgah sini.jgn sedih2 tau ..tenangkan hati..

    ReplyDelete
  3. Moga semua nya ok ye cik ash :-)

    ReplyDelete
  4. Pagi Kak Ekin :) Datang ziarah tuan rumah ni :)

    ReplyDelete
  5. teringat ma n abah..kenapa xbalik..x pun call dorang

    ReplyDelete
  6. @Jari Manis sis JM baru lepas balik kecemasan hari update entri ni... adahal kecemasan berlaku kat sana

    ReplyDelete
  7. alaa...sedihnyee....sy pon rindu mak ayah...kpg pulak jauh...moga Allah melindungi mereka dan memberkati :)

    ReplyDelete
  8. semoga semuanya ok, ok belaka
    takmo sedih, sedih ekin

    ReplyDelete
  9. Kak Ekin.. namo la sedih2.. hurmm..

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017