Menang GMBM 1ST GIVEAWAY 2015

June 08, 2015

Menang GMBM 1ST GIVEAWAY 2015


Hai selamat malam semua... apa khabar? sihat tak harap sihat la ya... Ok malam ni ekin nak share something kemenangan ekin join Giveaway yang dianjurkan boleh Group Mama Blogger Malaysia... dah lama ekin tak menang giveaway Kali ni rezeki milik ekin ada Alhamdulilah rezeki itu Allah s.w.t yang bagi...

mesti ramai nak taw apa hadiah kemenangan ekin kan Ok hadiah ekin menang dari GMBM 1ST GIVEAWAY 2015 ialah review blog.  harap lepas ini blog ekin boleh dikenali dengan review blog nanti...  no bertuah ekin masa join giveaway ini no 35.. 

Ingin taw senarai pemenang GMBM 1ST GIVEAWAY 2015 yang lain boleh terjah entri.  Senarai Pemenang GMBM 1ST GIVEAWAY 2015






You Might Also Like

13 ulasan

  1. Tahniah, ekin! Wahhhh, blog kena review nanti! Bestnya!

    ReplyDelete
  2. tahniah kak
    alaaa xmenang GA pon menang penyerang blog utama kan kak
    hehehehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah...kerana ada luck..x rugi join segmen mcm nih

    ReplyDelete
  4. selepas blog di review pasti makin ramai akan datang terjah...best tu

    ReplyDelete
  5. tu laaa dah kata dah.. rezeki Kak Ekin mmg murah
    kalo join GA ni hehehe..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017