Termenung Jauh

June 02, 2015


Kecik Termenung Jauh...



Hai.... entri taip petang tadi tapi tak share pulak hahaha.... masa ni baru nak share ada ke yang nak baca entri merapu ni....ekin nak kongsi kucing kat rumah asyik termenung jah masa ni hujan kat luar lebat tak berhenti-henti pukul 9.30 malam baru stop berhenti... 
Kucing ni nama kecik ekin pun  tak taw nape nama kecik mungkin masa arwah ayah ada dia letak nama tu... huhuhu.. ekin baru setahun bermanja-manja dengan kucing ni dia memey manja sangat sejak arwah ayah mentua meninggal dunia pada 4/11/2013 kecik kurang dapat kasih sayang nak bermain hihihi...  start dari 8/6/2014 ekin datang rumah abang ni Kecik tak suka dengan ekin dalam sebulan lebih baru nak bermesra hahaha... 


Kecik ada ni dalam bilik tidur ekin tengah tidur dengan khusyuknya di atas kerusi sejuk sangat kut yang tidur dalam bilik ni.. nak kurung dalam rumah ekin tak berani takut dia kencing merata-rata pulak jenuh nak membasuh huhuhu...

Ok itu saja entri malam ni esok pulak bersiaran inshaAllah.... 

Aktiviti blogwalikng kurang sikit minggu hujan sokmo encik kilat berbunyi harus tutup internet la jawabnya huhuhu

You Might Also Like

12 ulasan

  1. jauh si kecik tu termenung....rindu seseorang kot :)

    ReplyDelete
  2. jauhnya dia termenung.. apa yang dipikirkannya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xtaw la apa yg dimenungkan tu ada lah tu

      Delete
  3. Kemain dia termenung...apa lah yg dimenungkan tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Termenung tuan dia asyiK main hp hahaha

      Delete
  4. dia tengah fikir...napelah...aku diberikan nama kecik...padahal aku ni besar dah...hehe

    ReplyDelete
  5. takziah utk tok tua kak ekin deh
    amboii kucing pon amek mase sebulan nak manje dgn orang kan

    ReplyDelete
  6. bambam nya si kecik nih...mkn apa lah tu...geram!!!

    ReplyDelete
  7. Assalm ekin,
    he3
    gambor last tu macam tengah merajuk pun ada :P

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME 2017