Blog Problem Lagi

July 07, 2015

Blog Problem Lagi

kat bawah nama entri tu  jadi noreply@blogger.com 
     
.Hai, selamat pagi... ekin ingin bagitaw blog ekin ada problem ni perkara ni baru terjadi semalam, sedih sangat risiko guna tablet la semalam Tanpa guna cermin Mata kan habis di tekan apa entah jadi macam something kawan-kawan yang taw apa masalah boleh bagitaw ya... kalau ada kenal sesiapa yang lebih pandai masalah tolong la Bantu ekin..

Sebelum terjadi perkara macam ini 2 -3 hari lepas ekin terpadam komen-komen yang ditinggalkan oleh kawan-kawan... Kak JM yang perasaan keadaan komen tu delete kan.. itu pun tertekan tick right lepas tu tertekan untuk remove komen pulak adesss.. blog semalam update tak keluar kat dashboard dan bloglist kawan-kawan yang ekin follow.. bila bersemangat nak menulis macam ini pulak terjadi em... sabar la wahai sekeping hati diuji di bulan puasa bersabar jah mampu..

komen yang terdelete 

komen yg terdelete

 photo signature_4.gif

You Might Also Like

22 ulasan

  1. mcm seram je kak..
    Cuba try rujuk sifu2 yang otai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah ok blog... Blog ni.semput2 la

      Delete
  2. mcm seram je kak..
    Cuba try rujuk sifu2 yang otai

    ReplyDelete
  3. erk..

    tersalah tekan..??

    alamak... Firah tak pandai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin guna tablet ni taip dalam gelap hihihi gitu la jdinya

      Delete
  4. alaa...simpati pada ekin...sy nk tlg tp sy pun xbape nk reti...uhuhuhuhu...nnti mn tau kot2 ada otai yg tererboleh tlg ekin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah pagi tadi.chek dah ok. Fuhhh selamat

      Delete
  5. oiye?
    sabar ye...
    yes, bleh kot tanya frens yg pakar...

    ReplyDelete
  6. ohh..itu ke sbbnya..tapi skrg dh ok kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup itu sebabnya dah ok kut tengok la nanti mcm.ner kalu x ok lg ekin tnya org lebih taw

      Delete
  7. Alahai.. siannya ekin.. sabar ye.. ujian di bulan puasa..

    ReplyDelete
  8. Zumal pun selalu gak terdelete, maklum la sekadar touch dia dah delete.

    ReplyDelete
  9. saya pun pernah terdelete komen tu. beratus la jugak. rasa geram kt diri sendiri huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita menangis hahahhaha rasa bersalah pulak p terpadam komen tu

      Delete
  10. Replies
    1. Zai memey tak keruan jdi takut org salah fhm kita padam komen

      Delete
  11. jenis touch jer nih memang senang nak terdelete apa bagai.. tuh risau bab nak update guna tablet atau hp jer..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017