Award Certificate Of Awesomeness By Cik Mimie

July 07, 2015



Assalamulaikum...
Hai.. update lagi rasa hari ini nampak blog Ok pulak update pukul 5.30 pagi tadi.. entri tu semalam punya ekin post pagi ini Ok dah tak ada  problem yang macam semalam tu...


Ok la ekin ingin mengucapkan terima kasih buat Cik Mimie di atas perhargaan Sijil yang sangat comel ni..... kenapa ekin dapat sijil ini sebab ekin tersenarai dalam Pengomen Tegar Jun 2015 di blog Cik Mimie ini..walaupun blogwalking ekin berkurang sejak HP rosak ni tak selaju dulu2 dah... 

Bulan Jun  ni sijil Warna hijau pulak kak ekin sangat suka la Cik Mimie... So sesiapa yang ingin mengenali Cik Mimie lebih dekat blog terjah blog dia taw.. Klik jah nama Cik Mimie di setiap entri ini.. 



You Might Also Like

22 ulasan

  1. sis JM x check lagi masuk dalam list ke tak?

    ReplyDelete
  2. tahniah jugak dari aida...
    sgt rajin cik mimie buatkan sijil :)

    ReplyDelete
  3. Sama2 Kak Ekin :) Terima kasih sebab jadi pengomen tegar di blog Cik Mimie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 cik mimie... Mimie.pun sama memeriah blog kak ekin

      Delete
  4. tahniah ekin.. dapat jugak sijil daripada cik Mimie nih..

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017