Catatan Popular Sepanjang Bulan Jun 2015

July 04, 2015

Catatan Popular Sepanjang Bulan Jun 

Dari 1 Jun Hinggga 30 Jun 2015


Hai Selamat Pagi semua..  ekin ada nak share berkenaan  dengan Catatan Popular Sepanjang Bulan Jun ni... entri yang menduduki cerita  teratas ramai view Nak tengok Tonton Online MAID  dengan bilangan view  2673, diikuti entri Tonton Online Cik Bunga Dan Encik Sombong dengan bilangan 1613.. patut la pageview ekin pada 24 jun aritu pecah rekod sampai 1000 dia orang cerita dia orang view 2 cerita ini..

You Might Also Like

9 ulasan

  1. Cerita trending, memang hit...

    #bloggerutara

    ReplyDelete
  2. ini yg buat PV naik memdadak. hehe

    ReplyDelete
  3. mlm tadi baru aida tgk bebetul m.a.i.d.
    da kawin la plak :)
    ada scene atas katil nak ceomolot lagi hu hu hu...

    ReplyDelete
  4. Cerita M.A.I.D best sgt...hahaha:)

    ReplyDelete
  5. Tak pernah tengok lagi drama M.A.I.D nie...

    ReplyDelete
  6. Rasa macam dah pernah komen kat sini... Adesss.. Hilang ek?

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017