DIY Bekas Tempat Simpan Brooch

July 15, 2015

                             DIY Bekas Tempat Simpan Brooch
                                                   
Hai..ini ada DIY yang ekin buat tempat letak brooch tu.. ideal ni datang tertiba hihihi.. ekin guna barang ada dah kat rumah ni... ekin terfikir-fikir brooch yang banyak nak letak dalam apa ni tu yang datang buat ideal ni kalau letak hangbag hilang pulak... Jom kita usha apa barang yang diperlukan nak buat ni seperti di bawah ini




Kotak ni set muka yang ekin pakai sayang nak buang ambik buat berkas tempat letak brooch ni

ni double tape senang nak tampal-tampal nanti kat Kotak tu...

ni pulak lebihan kertas pembalut barang hantaran Abe Adi kahwin sempat lagi ekin kebas kan hihihihi... 

Ni pulak Gunting harus la kena guna nak kerat kertas tu nak bagi sana saiz dengan Kotak kan..


hah ni la hasilnya kotak dah siap di balut nampak cantik kan hihihihi

siap dah kotak


ni la brooch yang ekin nak bawa hihihi.. brooch pink ekin buat sendiri yang lain tu ada beli dan Encik suami bagi masa first kenalan dulu hahaha tengok tu masih tersimpan lagi barang abang bagi...  rantai mutiara tu pulak ekin beli di mydin jah hahaha nampak yang mahal kan..  gelang Sarawak adik ekin hadiahkan... yang lain sila abaikan hihuhihihi..


You Might Also Like

25 ulasan

  1. buat sendiri kan. lagi senang, tak yah pi beli bekas dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah memang jimat...nak.balik kelantan ni.ideal mai

      Delete
  2. cantiknya bekas tempat letak brooch Ekin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha pembalut mencantikan bekas tu

      Delete
  3. Replies
    1. hihihhi tu la terlebih rajin jdi la apa2

      Delete
  4. hehehe brooch bunga2 yeee Kak Ekin suka hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi i memey suka bunga siap boleh buat sendiri tu yg syok

      Delete
  5. Cantikkkk! Tak delah cicir-bicir brooch & aksesori nak pakai masa raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak farah... bekas ni ank saudara tertarik nk main hihihi

      Delete
    2. Hahahah kalau tu tak leh tolong lah. Cik Ash kena simpan elok2 bekas tu :)

      Delete
  6. brooch pink tu menarik2 mata sis JM nih hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha pink tu memey menarik sgt bilq dipakai tudung pink nmpk cantik sgt

      Delete
  7. wowww....guna product glow glowing beauty skin tu ahaksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala2 tak ingat nk blurkan kotak tu akhirnya sis JM taw

      Delete
  8. pakai seketul kat tudung.. tudia..
    jangan tebuan mai hinggap dahla..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tebuan tak berkenan pun cik CT sebab x berbau pun hihihi

      Delete
  9. Replies
    1. Hihihihi.. comel dalam gambar luaran tak pun

      Delete
  10. Cik Mimie ada bekas pun..tetap hilang jugak..xtau kemana mnghilang..=_=" hahaha

    ReplyDelete
  11. Assalam ekin,
    wow
    brooch zaman cintan cintun pun ada lagi?????????/
    kagum3

    ReplyDelete
  12. Rajin dan yang pasti kreatif dan menjimatkan...

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017