Isteri Separuh Masa Raya (Telefilem Raya) Astro

July 09, 2015

                                                         
Hai ekin ada share padal Isteri Separuh Masa bakal ditayangkan pula Isteri Separuh Masa Raya yang akan ditayangkan sempena hari raya aidilfitri nanti. Dijadualkan untuk ditayang pada hari raya ke-3 (19 Julai) pada pukul 10 pagi dan ditayangkan serentak di Astro RIA dan Astro RIA HD. Saksikan gelagat Aiman Hakim Ridza dan Emma Maembong di masa cuti raya anda.
TAJUK

ISTERI SEPARUH MASA RAYA

TARIKH TAYANGAN : 19 julai 2015
SIARAN : Astro RIA & RIA HD
ARAHAN : Micheal Ang
PARA PELAKON : Aiman Hakim Ridza, Emma Maembong, Sharifah Shahora, Normah Damanhuri, Lia Natalia, Natasha Elyzza

You Might Also Like

12 ulasan

  1. raya raya memang banyak cite yang best2 hihihi

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  2. macam best jer cerita ni.. boleh tengok kalau ade kesempatan

    ReplyDelete
  3. ala...xleh tgk la...rumah xda astro

    ReplyDelete
  4. Amboi si Aiman tu menguap ke pe tu?

    ReplyDelete
  5. SS pernah jumpa Aiman tu... Muka jambu... Kecik je orgnya...

    ReplyDelete
  6. Macam2 tajuk citer melayu skrg... Dah jadi trend... Isteri bla bla bla... Suami bla bla bla...

    ReplyDelete
  7. Aiman tu semakin femes dalam lakonan berbanding nyanyian

    ReplyDelete
  8. dh lama x tgk cite melayu.. ntah malas nk layan

    ReplyDelete
  9. semua drama tv..buat tele untuk raya..hehehe..nk tgk Rindu 200% Raya :)

    ReplyDelete
  10. selalu time raya mesti ada drama ngan filem macam2..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017