Anak Pertama Raffi Ahmad dan Nagita

August 19, 2015

 Anak Pertama Raffi Ahmad dan Nagita


Hai semua.. entri autopost lagi... semalan ekin try la usha website kapanlagi saja2 la nak baca gosip artis kat indonesia.. dan masa ekin usha2 tu ternampak kisah perlakon Raffi Ahmad dan isterinya Nagita telah selamat melahirkan anak lelaki... Tahniah buat mereka... tidak agak terlewat ekin share ini...



PETIKAN DARI kapanlagi.

 Nagita alias Gigi telah melahirkan bayi laki-laki, Sabtu (15/8/2015) sekitar pukul 08.45 WIB, di RSIA Bunda, Menteng, Jakarta Pusat.

Ibu kandung Raffi, Amy Qanita mengatakan, anak pertama Raffi dan Gigi telah diberikan nama yang cukup bagus.

"Namanya Raffatar Malik Ahmad. Arti namanya nanti ajalah biar Raffi aja," ujar Amy, ketika berbincang di acara 'Dahsyat', Sabtu (15/8/2015).

Amy juga menambahkan, saat ini kondisi Gigi dan bayinya dalam keadaan baik-baik saja.
Walaupun proses persalinan Gigi akhirnya dilakukan secara caesar.

"Pagi ini akhirnya ambil tindakan caesar, karena bayinya telentang dan ari-arinya juga susah. Kontraksi sudah semalaman, karena Gigi kan maunya normal. Tapi pembukaannya ngga nambah-nambah," 

Update 24/8/2015:
Maaf terlambat kongsi gambar anak raffi.. ekin baru lepas intai2 instagram raffi kat bawah ni gambar baby comel.. ingin lagi tengok gambar anak raffi boleh usha instagramRaffi Ahmad

You Might Also Like

20 ulasan

  1. Wah..Tahniah la bt raffi Ahmad dan pasangannya..wana minat Dgn raffi.. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah buat raffi ahmad dan pasangan..ada baby dah

    Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..hai2
    Saya jual iphone,samsung,phone case dan lain2..jemput singgah blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ig @nurnasuha96_

    whatsapp +60196117811

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. SS tak layan sinetron tu yg x knl hihihihi

      Delete
  5. hari tu kalau diikutkan lahir 20 hb...tapi Raffi Ahmad harap 17 hb..tapi awal 2 hari kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan baby nak keluar awL hihihi

      Delete
    2. wife Raffi tu Fidah tak berapa nak kenal..kalau Raffi tu...memang kenal giler...tak sabaq nak tengok baby dia

      Delete
    3. kak ekin pun xkenal kalau raffi memang kenal agt

      Delete
  6. Assalam ekin,
    he3
    sapa niiii???
    akak tak kenai he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelakon indo kak sha... kalu layan sinetron harus knl hihihi

      Delete
  7. aida x brape ikut perkembangan artis indon :)
    akak tak kenal la sape ni.

    ReplyDelete
  8. Akak suka lagu kahwin diorang yg melly buat. Best :)

    ReplyDelete
  9. Rafi Ahmad dah kawin rupanya...kenal melalui rancangan saluran BINTANG

    ReplyDelete
  10. semua skarang pakat tayang anak kat IG eh.. hehehe..
    patutnya baby2 ni lahir2 sorok dlu gmbr2nya..

    ReplyDelete
  11. Rajin ekin.. sha x berape kenal mereka nie..

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat Raffi atas kelahiran anak sulung beliau :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017