Terima Kasih Afidah Azmi88 | Tudung Bawal Menang Giveaway

August 20, 2015

 Dapat Tudung Bawal Menang Giveaway Afidah Azmi88


 Assalamulaikum...
Selamat pagi semua... alhamdulilah diberi peluang untuk menulis di blog hari ini.. di harap yang singgah blog Cik Ash dipermudahkan urusan ya..



Ok tujuan ekin tulis entri ini ingin mengucapkan terima kasih kepada Afidah Azmidi atas hadiah tudung bawal yang sangat comel tu kak ekin suka... Mesti korang pelik ekin tak menang pun GA fida tetapi rezeki GA berpihak kepada Blog SUAMI ekin yang dapat no bertuah 95... last dia join giveaway... hihihi..

Jom2 singgah blog Afidah t dan Suami ekin ya...




You Might Also Like

17 ulasan

  1. Assalamualaikum. Waaahh untung dapat tudung bawal percuma! Alhamdulillah. Rezeki.

    Jemput singgah ke blog saya, VitaminSuci. Saya dah add link blog awak di bloglist saya. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumusalam... alhamdulilah rezeki... tq letak blog saya bloglist awk...

      Delete
  2. wahhh! terbaikkk... dah boleh melaram
    ramlah ram... he he he...

    ReplyDelete
  3. Tahniah Ekin..ce pakai nk tgk comel ke tidak

    ReplyDelete
  4. wow.. rezeki Kak Ekin.. menang sokmo..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. rezeki ekin.. eh..eh.. encik suami ekin pun ada blog ye.. nak terjah lah..

    ReplyDelete
  6. Tahniah Kak Ekin :) menang tudung dr kak fida :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017