Cik Ash Di Mana-Mana Ada #3

August 18, 2015



Assalamulaikum 
Hai... reader blog Cik Ash semua, agak lewat entri ini ekin.update tanda.terima.kasih kepada sahabat blogger yang menyenaraikan.ekin dalam top commenter Julai 2015 di blog mereka... ni entri autopost taip banyak2 buat autopost.. disebabkan ekin ada problem dengan Tablet dah rosak ni guna hp Encik Suami taip blog... macam- macam ujian Allah uji ekin diharap ekin bersabar menempuhi dugaan ini... 


Jom Terjah blog yang memberi perhargaan kepada ekin ni... kalau ada lagi blog nama Cik Ash di top comment bagitaw la mungkin terlepas pandang ya.. mungkin bulan Ogos nama Cik Ash bakal tergelam di semua blog.. 

BLOG SIS JARi MaNis



















You Might Also Like

26 ulasan

  1. Replies
    1. tu la..Fidah nak sgt rajin BW...tapi kekangan masa tu...ramai sgt nak p terjah...Kadang2 skip terjah gak...

      Delete
    2. kak ekin sejak jdi surirumah aktif blog.. masa bujang dulu.keje xde masa pun...

      Delete
  2. Assalam eyda,
    waaaaaaaaa
    bertingkek3 nama uols yer
    ghaaaajjiiiiinnnnnnnnnn
    baguih3

    ReplyDelete
  3. Kak ekin mmg kaki komain...hehehe...tahniah kak ekin :-)

    ReplyDelete
  4. Terasa macam model plak budak baju pink tu.... keh keh keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak baju pink tu memancing perhatianlah! Nak kenal buleh?

      Delete
    2. model di blog ekin tarikan utk pwngunjung hihihihi

      Delete
  5. Ekin mmg rajin BOM!!! terima kasih kerana sudi jadi rakan maya sis JM

    ReplyDelete
  6. Berterabur nama ekin di mana-mana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu yang dia kutip masuk blog dia tuh... he he he..

      Delete
    2. xde dah kut di mana2 lpa ni nk hilangkan diri hihihi

      Delete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017