Dapat Sample Free Cetaphil

August 15, 2015

Sample Free Cetaphil


Assalamulaikum... 
Hai, alhamdulilah diberi peluang menulis blog untuk hari ini... apa khabar reader blog Cik Ash yang di kasihi... Harap semua sihat ya... ekin sekarang kurang sihat sangat tak taw sakit apa dah 2 kali ambik darah untuk chek sakit...  

Ok la lupakan tentang sakit ekin meh kita bercerita pasal ekin dapat sample free produk muka Cetaphil ni... aritu ada kat Facebook Pages ada post jom dapat sample free.. ekin apa lagi klik dan daftar nak dapatkannya... ekin tak guna nak bagi Encik Suami  guna hihihi tengok baiknya wife tolong dapatkan untuk suami taw...

pssst... entri autopost ekin ada memerhati di blog anda...



You Might Also Like

35 ulasan

  1. alololoooo isteri mithali..
    Huhuuuu apapun, moga cepat sembuh kak

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. xtaw xguna lg hihihi.. abg ekin takut guna

      Delete
  3. Cik Ash tak guna boleh share ngan Cik abang..
    takut tak sesuai je dgn muka ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. abg x berani guna... hihihi.. ekin guna produk muka dah ok muka dri dulu teruk

      Delete
  4. Alhamdulillah..moga bermanfaat..

    ReplyDelete
  5. Tak silap akak not bad juga produk ni. Banyak came across positive reviews :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. zaf untuk muka... model nk try produk ni xmau la pulak pakai adesss...

      Delete
  7. bestnyaaa sample =)
    takyah beli hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best akak simpan abg xmau pkai la pulak

      Delete
  8. Dah lama juga tak join free sample nih... Hehe

    ReplyDelete
  9. Assalam ekin,
    bestnyaaaaaa
    tak pernah dengor lagi brand ni
    nanti review la naaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam hihihihi tggu model bersedia nak guna nti kita review

      Delete
  10. mcm ni lah baru abe bertambah syg heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke bertambah sayang tengok biasa jah
      h sis JM hihihihi

      Delete
  11. x tahu sakit apa? isshh...gerun lak dgr

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup tak taw sakit apa.. ambik darah aritu utk tyroid or satu lg tak ingat...

      Delete
  12. mahal tau sabun dia...guna sabun mandi ja & boleh pkai kt muka gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah taq sabun dia mahal hihihi abg kat guna sabun muka ekin jer la.hahhahh

      Delete
  13. aida belikan cuci muka ni utk anak dara aida, 10 thn.
    recommended by derma & paeds.
    but baru lagi la. tak dpt nak share testimoni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo... nanti dah lama pakai share la ya

      Delete
  14. Ala..nape x jumpa ye pasal sample free nie.. bagus x ekin produk nie?

    ReplyDelete
  15. Ala, terlepas nk dpt free jugak..knpa xtau ni..hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017