Dari Haruman Turun ke Hati, gandingan Shukri Yahaya & Fathia Latiff

August 29, 2015

 Dari Haruman Turun ke Hati, gandingan Shukri Yahaya & Fathia Latiff



Assalamulaikum... 
Hai korang.. sihat ke... terima kasih kepada yang sudi singgah blog cik ash.. blog cik ash ada masalah sokmo la macam tuannya gak sakit hahaha... 

Ok la korang peminat cerita drama Dia Isteri Luar Biasa ke... lakonan syukri yahaya dan fathia latiff tu masih yang ingat drama tu..  dan sekarang mereka digandingkan kembali dalam video diatas tu jom tengok..Iklan Dari Haruman turun ke Hati... wahhh sangat sweet la lepas ni nak bertukar kepada haruman ni la hahaha nak bagi suami kita puji... saja2 jah cik ash guna Pelembut Daia  jah keharuman pun sedap berbau gak tahan lama gak...


You Might Also Like

27 ulasan

  1. Wahhhh, dari haruman turun ke hati! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi nk tawan hati suami hihihihi

      Delete
  2. so sweet~ selalu dr mata turun ke hati.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. kalau dulu, dari mata turun ke hati.. sekarang, dari hidung turun ke hati la nampaknya.. hahahha

    ReplyDelete
  4. Ayat baru nih.. Hehe... Nasib tak guna dr hidung turun ke hati.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahha guna dari hidung turun ke hati x best bnyi tu

      Delete
  5. Haha haritu bila layan youtube terkeluar iklan ni.. First2 tu ingatkan iklan kemalangan jalan raya - cegah sebelum parah.. Anda mampu mengubahnya.. Tengok-tengok iklan haruman Comfort xD

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. sabar jelah iklannya.. dari haruman turun ke hati ye..

    ReplyDelete
  7. Dari hati turun ke mana? Hi hi hi...

    ReplyDelete
  8. Tajuk dia kemain...selalu dgr dari mata turun ke hati...hahaha..sekarang dari haruman pun boleh..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi cara baru nak pikat suami hahahhh

      Delete
  9. nk kena sembuq perfume byk2 gak la ni...hik3

    ReplyDelete
  10. kena beli softner daia byk2 la ni hihihihi

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017