TERIMA KASIH | HANDBAG HOOK DARI KAK FARRAH FAMF

August 09, 2015

Hangbag Hook Dari Kak Farrah FAMF
                 
Sampul Masa Terima


                            Assalamulaikum
Hai, selamat pagi seperti biasa entri autopost ekin bersiaran ni... begini rutin ekin pinjam hp Encik Suami update blog buat sementara waktu... maaf kalau kesilapan dalam menulis entri ini...


Ini lah Hangbag Hook

Ok berbalik pada apa yang ekin nak share berkenaan dengan gift Hangbag Hook Dari Kak Farrah  ini dah sampai hari Rabu lagi... terlewat sikit nak share sejak tablet rosak kan terhad la update tu pun entri autopost...

Masa terima barang ini memang tak taw apa ke benda la kak farah kita ni bagi kat ekin.. lepas tu terus ingat Siti Yang Menaip ada nenceritakan kisah lucu tentang Hangbag Hook ini...hihihihi akhirnya taw la... tapi masa nak buka kunci tu terfikir-fikir la cara macam ner kemain tilik tu last jumpa caranya hahahaha...

Sitkey Note 

Terima Kasih buat Kak Farah Hadiah Hangbag Hook Dari Kak Farrah  begitu Come-lote (Terlalu Cantik)  sangat taw..ekin sangat teruja terima barang yang unik tu sayang guna simpan dalam laci hihihi... So sesiapa yang ingin mengenali Kakak kita a.k.a Cikgu Ceketed ini boleh terjah ke blog Kak Farrah yang banyak info menarik di kongsi seperti Kraf, resepi, code gitar dan banyak lagi.

Itu saja kisah ekin nak kongsi nantikan entri ekin yang lain pulak ok tak lupa kepada peminat tegar travel korang harus terjah kat bawah ini


You Might Also Like

20 ulasan

  1. ala... cutenyer cik ash... nak satu... hehe

    ReplyDelete
  2. Kalu SS yang dapat... SS pon tak tahu nak buat apa dengan menda ni.. Sbb.. SS tak ada handbag... Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihihi SS kan kakak macho xsesuai tu

      Delete
    2. SS letak kat beg sandang pun boleh..kalau x nak..JM kan ada...meh sini

      Delete
  3. Alhamdulillah selamat sampai. Usaha tau akak cari mangga tu. Kan dr dulu Ekin teringin nak satu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah.sampai masa sampai.tu sah.cam tulisan akak hihihi... wahhh tq akak sanggup akak cari kan ekin saja2 aritu gurau hihihi... terharu akak bgi hadiah tu sgt comel

      Delete
  4. Untuk SS memang tidak sesuai. Hilang macho kacak jelitanya :)

    ReplyDelete
  5. Wah, cantik n comel handbag hook tu :) Tahniah Kak Ekin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik Mimie tu la sangat cantik

      Delete
  6. Cantiknya..nie kalau sha dapat jenuh tenung..xtau amende..hehehe..

    ReplyDelete
  7. cantik!! sis JM pun dapat satu...terharu kerana dak Farrah ni sangat menghargai reader blog beliau

    ReplyDelete
  8. aida nak beli la satu hook gini.
    mudah nak sangkut handbag :)
    aida pun dpt gift from farah.
    lom sempat update :)

    ReplyDelete
  9. waaa....chantknyerrrrrr....leh pakai nnti masa g dinner ke...g makan katvluar ker...leh sgkut beg kat situ hihihih

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017