Alhamdulilah Menang Giveaway by Anies

October 08, 2015

Alhamdulilah Menang Giveaway by Anies


Assalamulaikum..
Hai u all semua, apa kabar sihat ke, alhamdulilah rezeki bulan oktober ekin menang giveawy dari Anies .. tak sangka sangat antara 20 blogger hanya 14 orang yang terpilih dan ekin salah seorang pemenangnya. 

Yang mana join Giveaway ini boleh rujuk ke blog anies  nak taw keputusannya taw... 

Hadiah apa yang ekin dapat tu tak taw la pulak ...tunggu dan tengok sampai kat rumah la nanti...

You Might Also Like

25 ulasan

  1. hadiah dah siap dibungkus cuma belum dipos... ada sorg lg x respond... ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anies xpe ekin ok.jer tq taw hadiah tu

      Delete
  2. tahniah2.. Kak Ekin memang slalu je bertuah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq CT ala lama dah tak menang GA ni.baru menang

      Delete
  3. Alhamdulillah.. Memang rezeki ekin.. Tahniah ye..

    ReplyDelete
  4. tahniah Ekin, alhamdulillah rezeki tu, join juga segmen ni, tapi tak menang
    anyway zie jalan2 sini
    http://jepunmari2.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. tula rajin sgt kak ekin tu
    pape pon tahniah kak
    rezeki

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017