KeyWords Blog Cik Ash #11

October 11, 2015

KeyWords Blog Cik Ash #11

                         Assalamulaikum...
Hai..selamat pagi semua... ...seperti biasa berakhir  bulan ekin akan share Keyword blog Cik Ash #10 untuk bulan September 2015 ni .. entri autopost lagi Tablet belum dibaiki lagi la taip guna hp suami  ekin ni..  taip banyak buat autopost la kita... maaf kalau ekin BW di blog korang buat masa ini..

Nuffnang Keywords

Carian dari keyword ada nak cari tentang biodata pelakon be careful with my heart , cari anak marshanda,cari waris slot seram cerita dah lama tu ada gak nak baca.. cinta dan wahyu pun cerita lama gak ada yang cari tu...cik bunga dan encik sombong ada yang cari.. 


Ini hasil carian keyword dari nuffnang tengok la yang view tu..


You Might Also Like

24 ulasan

  1. #kipidap ...

    samalah kita entri autopost.. heh2

    ReplyDelete
  2. tahniah ya Cik Ash..semoga persahabatan antara blogger terjalkin indah ya

    ReplyDelete
  3. Samalah ngn sha.. Entry autopost jer skrg nie..

    ReplyDelete
  4. sis JM pun dh lama x update blog power cable notebook rosak pastu hujung mggu ri tu demam selsema so x de mood nk menulis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis JM memang susah nk buat entri hihihi

      Delete
  5. wah banyak search keyword dari drama

    ReplyDelete
  6. cik bunga encik sombong tu apaa ? ahaha.. adus kalo baca keyword memang lawak2.

    ReplyDelete
  7. ayu nak buat autopost pon xsempat kak ekin
    kat opis asyik bz je memanjang
    balik rumah dgn firash pulak

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017