Sample Free Dove Hair Syampu

October 24, 2015

Sample Free Dove Hair Syampu


Assamulaikum... 
Hai reader blog Cik Ash yang dikasihi, apa khabar ya... harap semuanya sihat taw.. seperti biasa entri autopost bersiaran ni.. siapa yang perasan sebelum ni ekin ada share wordless wesnesday entri tapi ekin blurr kan sebab nak bagi kejutan dan korang teka hihuhi



Nak taw ekin dapatkan sample macam ni dekat mana kalau korang masuk blog ekin ternampak iklan Dove Hair Campaign tu boleh klik dah request la sample kat situ kalau ada rezeki dapat.. rasa ekin dah tamat request sample ni..

Ekin tak cuba guna lagi syampu dan perapi ni nanti kerajinan ekin akan review kan penggunaannya ya..

With Love 
                                

You Might Also Like

18 ulasan

  1. tahniah dapat rezeki..jimat kos lah cik ash kan..teruskan komentar di laman Etuza..dah updated jg hadiah ya

    ReplyDelete
  2. Rajin nya... hihi... shampoo free pulak..

    Bagus bagus .. kipidap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejak jdi isteri sepenuh masa ni keje saya hihihi

      Delete
    2. Bagusss! Pandai isi masa! Heheheh

      Delete
    3. kak farah tu isi masa dengan join mcm2

      Delete
  3. hai ekin..rajinnya request sample hihi dah guna ke belum

    ReplyDelete
  4. SS dah lama x shampoo rambot... Ahaksss...

    ReplyDelete
  5. Nanti cerita tentang syampu tu yer ^-^

    ReplyDelete
  6. rajinkan Ekin..rezeki gak tu..

    ReplyDelete
  7. wah.. syampu free lak.. tahniah ekin..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017