First Time Cash Out Churp Churp

January 19, 2016



                                                               Assalamulaikum

Alhamdulilah hasil share iklan kat blog facebook dan google akhirnya ekin dapat cash out churp churp ini... tapi ekin tak buat lagi tunggu dia update alamat ekin sebab macam ada kesilapan la sikit... rupanya churp churp dan nufnang ni syarikat yang sama la...

ekin hantar tiket dan siap call syarikat nuffnang ni taw.. tu yang boleh taw syarikat yang sama..proses untuk churpchurp 90 hari dari tarikh cash out.. maybe bulan 3 baru ekin dapat cek nanti.. menunggu dengan sabar lepas ni...

Jom daftar ChurpChurp nak dapat duit...klik   Untuk Daftar ya...


You Might Also Like

7 ulasan

  1. wahh bestnye..duk umah pun dpt duit kan hehe

    ReplyDelete
  2. kalau dah ada iklan nuffnang kat blog, still boleh juga untuk churp churp eh? Saya dah remove churp churp sbb takut pulak tak dapat nuffnang sbb tu nak tanya hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya share kat fb kat blog letak gak

      Delete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017