Jom Blogwalking #3

January 19, 2016

Jom Blogwalking #3


Hai korang semua.. lambat bersiaran ekin hari ini maklum rasa malas sikit nak update blog huhuhu... sifat M dah mai ni susah la sikit kan... ni ekin online ambik peluang untuk blogwaking blog follower ekin yang masih tertangguh lagi ni... ramai sangat ni nak kena terjah seorang2 siap ada bagi HINT sebab tak follow blog dia.. maaf la ekin bukan saja2 tak follow ya.. ekin memang ada masalah sebelum ni..online guna pakai hp jarang nak tengok full blog.. dah ada blog ekin dah lama follow singgah gak.. 

jom kita terjah blog follower ekin yang bertuah ini kat bawah :-


itu saja untuk hari ini ekin blogwalking ya... bye masa untuk relaxkan mata dari screen ni... power spek mata dah kurang sangat ni.. sory nah... 



You Might Also Like

12 ulasan

  1. tapi bw pakai hp syok jugak. ringan je sebab tak banyak gadget macam view full web kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kira bw pakai memey senang kalau blog mesra mobile... yang xmesra tu susah sikit kak ekin nak masuk guna hp kecik ni hihihi...

      Delete
  2. Terima kasih ye ekin sbb rajin singgah blog akak..
    akak je tak sempat nak singgah blog ekin dan rakan2 yg lain..
    sibuk byk keja di ofis..bila blk umah sibuk dgn urusan anak2..
    sempat update entry sendiri jer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 kak... xpe kak ekin faham.. biasa la dah anak mesti la sibuk kn...

      Delete
  3. Saya faham perasaan on blog kat handphone tu. Rasa nak update tapi susah T.T

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017