Hadiah Menang Giveaway Sepanjang 2015

January 11, 2016

Hadiah Menang Giveaway Sepanjang 2015


Hai reader blog Cik Ash.. apa khabar semua.. ekin rajin update blog taip dalam satu 3 entri tapi buat autopost hari-hari hihihi jangan marah nah.. update ni nak imbas kembali hadiah kemenangan giveaway ekin sepanjang tahun 2015

Sepanjang tahun 2015 bulan ekin dimurahkan rezeki menang giveaway alhamdulilah rezeki pada tahun lepas banyak sangat...dari facebook,instagram dan blog cik ash , berikut b barang-barang yang ekin dapat seperti 7 helai tudung,kasut,hangbag,spek mata,skirth,baju bloush,keronsang dan top up dan banyak lagi...

Berikut adalah senarai entri yang ekin menang hadiah giveaway untuk tahun 2015 jom tengok ya :- 







-giveaway instagram
















Itu saja hadiah yang ekin dapat sepanjang join giveaway,contest di facebook,blog, instasgram ni... banyak kan... 

You Might Also Like

18 ulasan

  1. Salam singgah sini cik ash....Alhamdulillah dan tahniah yer...memang murah rezeki cik ash...InsyAllah semoga tahun 2016 ini cik ash akan sentiasa di murahkan lagi rezeki....

    ReplyDelete
  2. waaa.....byk nye ekin menang...rezeki tuhhh...tahniah ekin hihih

    ReplyDelete
  3. uishh banyaknyaa hadiah yang awak menang. semoga tahun ini , makin banyak lagi hadiah yang awak menang . nanti boleh kasi ain sket.hahhaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Share dgnn kite sekaliii taw kakk hihihihiXD

      Delete
    2. hihihihi.... insyaAllah ada hadiah yang kak ekin dapat tahun lepas kak ekin xleh pakai rasa nak bagi orang..

      Delete
  4. Alhamdulillah.. murah betul rezeki ekin..

    ReplyDelete
  5. fuhyoooo byoknye ekin menang
    jeles bertubi2 ni hahaha
    u're so lucky lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi.. thun 2015 rezeki murah menang GA

      Delete
  6. wahhh banyaknya memang betol2 murah rezeki ni kak ekin. tumpang seronok pulak kita hihihihi

    ReplyDelete
  7. byk nyerrrr...posmen pun smpi da boleh hafal alamat kn cik ash? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhhaah posman siap boleh tertukar nak hantar barang sedangkan xde barang pun..

      Delete
  8. Sangat banyak kowt kak ekinnn jeles ni jelessss hahah XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi memang banyak sangat ni...

      Delete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017