Selamat Pagi Sahabat

January 28, 2016

Selamat Pagi Sahabat


 Hai, selamat pagi sahabat alam maya ku ni... seperti la sebelum memulakan tugas sebagai surirumah kita update blog sat.. hihihi... sejak dua mejak ni bilangan followers di blog semakin berkurang kan.. blog ekin sebelum ni dah 770 sekarang tinggal 737 tengok jauh menghilang bilangan kan... 


Tak pe la ekin tak kisah sangat bilangan follower yang berkurang tu.. ekin kisah jangan ekin punya entri jadi syok sendiri tak ada orang baca hahhahaha.. Selamat berkerja kepada sahabat alam maya ekin yang berkerja untuk hari ini ya.. semoga dipermudahkan urusan kamu..

Ok la itu saja nak update okbaiii nak kembali memulakan operasi berkerja di rumah sambil tambah pendapatan  meh join register  8share  dan ChurpChurp  ini hanya kongsikan link iklan anda di facebook , twitter, google dan blog anda mampu dapat duit dengan harga RM0.20 satu klik... kalau 50 orang klik link anda tu boleh dapat RM10 taw kena rajin share iklan taw kalau malas memang tak dapat la hihihi di bawah ni bukti ekin dah join taw dah dapat kumpul dah boleh cash out tapi ekin tak mau lagi tunggu banyak lagi hihihi



Ada lagi yang ekin join kalau  nak dapat barang free seperti soflan, rexona, joy dan lain jom register Woop ni bukan untuk surirumah pun untuk semua hanya jawab mission yang diberi itu kita kumpul point sampai banyak dah boleh readeem barang yang kita nak.. ekin dah banyak readeem taw ni bukti entri yang ekin pernah readeem boleh klik SINI , SINI , SINI
dan SINI.







You Might Also Like

10 ulasan

  1. Salam kak ekin. Yana pon dh kurang follower tapi xpelahkan janji ada yang tetap setia baca blog kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam yana... tu la kan xpe berkurang xkisah pun...

      Delete
  2. dah masuk 8share tapi tak xda yg klik n asha pun xtau camna nak buat bg org klik

    ReplyDelete
    Replies
    1. asha letak kat blog dah facebook ada orang nampak mesti klik... :)

      Delete
  3. Blog Ekin sentiasa ada pembaca... It's me... Walaupun jarang dpt mai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih SS sudi baca blog yang merapu ni hahahhaha

      Delete
  4. churp churp boleh juga even though ada nuffnang ehh? Baru tahuu

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017