Siri X-Files Kembali Di Tv Selepas 13 Tahun Berehat

January 27, 2016

Siri X-Files Kembali Di Tv Selepas 13 Tahun Berehat


Assalamulaikum...
Hai korang... tadi ekin ternampak dekat facebook ada share pasal cerita seram la gak bab penyiasatan ni masa zaman dulu ekin sangat suka layan taw.. apa yang ekin terbaca kat facebook tu cerita ni akan kembali ke kaca tv selepas 13 tahun berehat kan.. yang mana peminat cerita ni mesti teruja bila taw cerita akan ke udara di tv kan...

Ekin ada tengok video laporan english lakonan watak utama dikekal lagi...
Ekin tak sabar nak diikuti kisah siri yang digemari ramai ini  kerana tampil dengan jalan cerita penuh misteri tentang dua agen FBI yang mengendalikan kes berkaitan aktiviti paranormal. 

Kalau nak taw detail mengenai cerita ini boleh tengokk video ni untuk tengok IGNEWS  ni Laporan Berita Antarabangsa Tentang Pembikinan Semula Siri X-FilesCerita X-files pernah memenangi banyak anugerah kalau tak silap ekin la... kemungkinan akan ditayangkan pada musim panas tak silap ekin tengok tarikh tu 29 July.. betul ke tak pasti pulak ekin ya... jangan saya taw saya hanya kongsi hihihi.. nak kepastian lagi klik link Laporan antarabangsa tu ya.. 

Ok la itu saja yang ekin nak share sory ya kena out dulu.. ada keje sikit dapur nak siap-siap untuk memasak makan malam ni... tugas surirumah seperti biasa la kan.. memasak kerja hihihihi.. sampai aura masak buat ekin kuat makan hahahahha....



You Might Also Like

4 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017